jobitel.com https://xjobs.orgdisplay":"tile","iw-visible-screen":"iw-all","iw-visible-layout":"iw-all","content_alignment":"left","title_alignment":"center","title_color":"#47425d","headings_color":"#443f3f"}” >

DESPRE NOI


Atelierul de lapte este jobitel.com https://xjobs.org locul pe care l-am înzestrat cu toate uneltele și tehnologiile necesare, cu ajutorul cărora să producem brânzeturi calitative în Transilvania. Ne-au pasionat întotdeauna activitățile meșteșugărești și mâncarea bună. Astfel am pus împreună pasiunea noastră pentru gust, produse naturale, respectul pentru tradiții și familie și am creat Atelierul cu lapte.

FERMA


Animalele fericite și bine hrănite produc cele mai sănătoase și mai savuroase produse lactate. De aceea, cea mai mare parte a laptelui provine din propria  fermă, iar restul provine de la fermierii locali de încredere, care ne pot oferi o garanție a calității laptelui produs.

Ne preocupăm constant de bunăstarea animalelor, de aceea producem și la oferim hrană nutrițională echilibrată animalelor din ferma noastră și tuturor furnizorilor noștri de lapte. Animalele noastre sunt crescute în stabulație liberă, libere, nelegate, în adăposturi semideschise.

Începând  de la hrănirea oilor și vacilor, până la obținerea brânzeturilor știm exact ce se întâmplă în fiecare dintre produsele noastre. În felul acesta ne asigurăm că lanțul nostru de producție este complet transparent și  gestionăm fiecare etapă a procesului de producție

De la fermă până la voi pe masă, noi avem grijă de toate: hrana animalelor noastre, pasteurizarea laptelui, producerea brânzeturile prin rețete tradiționale și vânzarea în magazinele Moldovan.

PRODUSELE NOASTREAtelierul de Lapte este construit în cadrul fermei astfel încât în fiecare dimineață, laptele proaspăt muls intră direct în procesul de producție, pentru a fi pasteurizat, apoi procesul de transformare în brânzeturi delicioase poate să înceapă.

Atelierul de Lapte nu are nici un secret ascuns, astfel producția de brânză se realizează prin procese tradiționale, artizanale, prin care obținem gustul plăcut al produselor clasice românești.

Telemea de vaca

Telemea de oaie

Telemea mixta

Branza de burduf

Branza framantata

Lapte

Iaurt clasic

Lapte batut

Smantana

VIZITEAZA-NE


Dacă Atelierul de Lapte vă trezește curiozitatea de a descoperi cum se fac brânzeturile noastre, vă așteptăm în vizită! Ferma și fabrica noastră este în Mociu, județul Cluj, la doar 40 de km de Cluj-Napoca.

Agro Cosm-Fan SRL, Mociu 147/ 3, jud. Cluj
+40264-232810